Background Image

RIALP SUMMER AGILITY CUP La millor competició de l'estiu al Pirineu

image

Aquest any del 2 al 6 d'agost al Pirineu Català i a Rialp tindrem 5 dies de competició d'agility del més alt nivell. Participants de Portugal, França, Bèlgica, Suïssa, Itàlia, Rep. Txeca, Estats Units i de l'estat Espanyol. 400 gossos cada dia els matins a partir de les 8h. Dimecres tarda Open individual a partir de les 6h de la tarda amb 220 gossos. Divendres tarda Open equips relleus amb 200 gossos i Dissabta tarda Final Infantil i Gran Final amb els millors gossos classificats.

 

image

JUTGES

Contarem amb la presencia de 5 jutges internacionals d'altissim nivell:

- Karel Havlícek (Rep.Txeca) Jutge del proper Campionat del Mon d'agility.

- Alen Marekocic (Croàcia)

- Ibán Cubedo (Espanya)

- Caroline Guignard (França)

- Luis Narciso (Portugal) Opens Individual i equips.

image

UBICACIÓ

Rialp és un petit poble situat al PIRINEU CATALÀ a 725 metres d'altitut al centre de la comarca del Pallars Sobirà.

42.439978  1.132848

Podreu disfrutar de la natura i d'activitats relacionades amb la muntanya i el riu (rafting, barranquisme, senderisme, excursions).

La competició serà al camp de futbol amb la millor herba natural , 4 pistes, zona d'aparcament d'autocaravanes amb tots els serveis, dutxes, serveis, electricitat. Zona de botigues.

image

SPONSORS

Contem amb els millors sponsors per la nostra competició.

PURINA PROPLAN   www.purina.es/proplan/

SMART-99   www.smart-99.com

FLEXIPETS   www.flexipets.es

CONDROVET HA FORCE   www.bioiberica.com/es/productos/animal-health/joint-health/condrovet-for...

image

VACANCES I COMPETICIÓ PER A TOTA LA FAMILIA

Rialp és el millor lloc per poder competir i fer vacances en familia disfrutant de les activitats que ens ofereix el Pirineu, la comarca i el riu Noguera Pallaresa, es un dels millors rius per practicar esports d'aigues braves com son el ràfting,
l'hidrospeed i el caiac.

Excursions per la muntanya, sortides a cavall, circut de quads i paintball, barrankisme, tirolines i circuits per nens i adults.

La major part de la comarca pertany al Parc Natural de l'Alt Pirineu i del Parc Nacional d'Aiguestortes i Estany de Sant Maurici i sobretot poder gaudir de la natura.

image

Volem agrair a l'Ajuntament de Rialp, que ens cedeixi el camp de futbol i ens ajudi amb la logistica per poder organitzar cada any la competició d'estiu.

Tambe un agraïment molt especial a la Diputació de Lleida i al Patronat de Turisme que ens han estat ajudant.

Entre l'Ajuntament i nosaltres hem fet creixer cada any el nombre de participants arribant a mes de 400 gossos diaris de molts països i consolidat una competició d'agility que ha posat Rialp i el Pirineu Català al mapa de les grans competicions d'estiu del sud d'Europa.

Col.laboradors