Background Image

Apunta't als cursos del Club d'Agility Ciutat Comtal

Cursos Agility Ciutat Comtal

El Club d'Agility Ciutat Comtal t'oferix 2 tipus de cursos. Un destinat a cadells de 3 a 6 mesos i altre per a gossos a partir dels 8 mesos d'edat. Ambdós es realitzen en les nostres instal·lacions. Selecciona el curs que t'interessi.

image

ESCOLA DEL CADELL

Un interessant i extens temari sobre tot el que hem de tenir en compte amb el nostre cadell i com integrar-lo en la societat i en la nostra família. El imprintingel que és normal per a ell, el com i el per què de l'alimentació, com actuar enfront de les diferents situacions que se'ns presenten en la vida diària, què hem de fer i què no, el llenguatge corporal i verbal a utilitzar amb el nostre cadell i la comunicació entre nosaltres i el cadell.

Veure detalls Contacte

image

EDUCACIÓ CANINA - INICIACIÓ AGILITY

Els nostres cursos estan dirigits perquè obtinguis del gos una educació i obediència bàsica per a mantenir el seu control en tot moment. Són exercicis fàcils com que el gos camini i corri al nostre costat tant a dreta com a esquerra sense tirar, assegut, tombat i quedar-se quiet mantenint la posició, que vingui cap a nosaltres ràpidament quan li cridem i que aprengui a ser sociable amb els altres gossos del seu voltant.

Veure detalls Contacte