Background Image

Qui pot practicar l'agility i perquè

image

Per a tothom

Totes les persones que tinguin un o més gossos poden practicar i gaudir de l'agility, independentment de la seva edat, des de nens fins a persones grans.

També les persones que tenen una disminució física o van en cadira de rodes poden practicar l'agility.

No es discrimina a cap gos; poden practicar-lo gossos grans, mitjans, petits, amb pedigree o mestissos.

image

No importa la raça

L'agility és l'esport perfecte per a tot tipus de gossos, però especialment per al que viu a la ciutat en pisos reduïts, sense massa espais i temps on cremar energies.

Al mateix temps que li donem una educació ho sociabilitzem dins la ciutat amb altres (gossos i persones), eliminant l'estrès per la falta d'activitat física.

La pràctica de l'agility es pot prendre de dues maneres: com un esport competitiu o simplement com un joc entre amo i gos.

image

Millora la relació

El fet de practicar l'agility amb el nostre gos millora la relació amb ell i el seu control, estant educat i pendent de nosaltres en tot moment.

Un altre punt important és la millora de la qualitat de vida, aconseguint un animal molt més content, sa i psicològicament més equilibrat.

A nosaltres, com persones, ens ajuda a mantenir la forma física i fer molts amics, tant humans com canins. 

image

Estabilitat i activitat fisica

La pràctica de l'agility ens fa ser més esportius, tolerants i cívics. Perquè acostem l'esport de l'agility a totes les persones que tinguin un gos i vulguin passar unes bones estones practicant una activitat física.

Tolerants perquè ensenyem a totes les persones que practiquen l'agility a saber conviure amb altres gossos i persones. I cívics perquè el civisme és la base d'una ciutat moderna on tots tenim lloc, persones amb i sense gos.

Un gos i un amo ben educats sempre seran bons ciutadans de Barcelona.

Viu una experiència inoblidable

Demana informació ara sense compromis!    Contacte