Background Image

Educació canina i iniciació a l'Agility

HORARI

Dimarts i dijous de 20:15h a 21:45h.
Dissabtes de 9:00h del matí a 12:00h.
Escull el grup que més et convingui.

 

DATES

Durant l'any es realitzen 3 cursos de educació canina i iniciació a l'agility. Un comença a mitjans de setembre fins principi de desembre, el següent comença
desprès de les festes de nadal fins a principis d'abril i l'últim de principis d'abril fins a finals de juny aprox. La durada de tots 3 sempre es la mateixa, i tens la opció d'escollir entre dos horaris.

A partir de 8 mesos.

 

RESERVES OBERTES PER SETEMBRE-DESEMBRE 2024

Inici curs dimarts i dijous (DIJOUS 12 de SETEMBRE) / Inici dissabtes (DISSABTE 14 de SETEMBRE)

MATRICULA OBERTA.

 

Vols més informació?

RESERVES OBERTES PER SETEMBRE-DESEMBRE 2024

Realitzem cursos trimestrals d'educació canina, obediència i iniciació al agility en grup, de 5 a 18 gossos, on tan important és educar als gossos com també que els amos aprenguin tot el que han de fer, com fer-lo i el que no s'ha de fer amb el nostre gos. El treball en grup ens ajuda a orientar i centrar el treball del nostre gos cap a nosaltres en companyia dels altres cans del grup.

Els nostres cursos estan dirigits perquè obtinguis del gos una educació i obediència bàsica per a mantenir el seu control en tot moment. Són exercicis fàcils com que el gos camini i corri al nostre costat tant a dreta com a esquerra sense tirar, assegut, tombat i quedar-se quiet mantenint la posició, que vingui cap a nosaltres ràpidament quan li cridem i que aprengui a ser sociable amb els altres gossos del seu voltant.

Per a poder practicar i gaudir del agility és necessari que el nostre gos tingui una base d'obediència i educació. Per això combinem el curs d'iniciació a l'agility amb el d'obediència. Durant tot el curs els amos i els gossos van aprenent com realitzar correctament tots els aparells d'agility sempre motivant i premiant al gos al realitzar-los. Al final del curs tots els gossos saben realitzar tots els aparells correctament a la indicació del seu amo.

Una vegada finalitzat el curs d'iniciació comencem els entrenaments especifics per a la practica de l'agility de cara a preparar gossos i guies per a un futur poder debutar en campionats de competició oficial de agility o simplement com practica diària d'exercici fisic / mental i obediència.