Background Image

RIALP SUMMER AGILITY COMPETITION La millor competició de l'estiu al Pirineu

image

Conjuntament amb l'Ajuntament de Rialp hem decidit cancel.lar l'edició d'aquest any veient la dificil situació sanitària i l'evolució que està tenint el virus del COVID-19 les ultimes setmanes. No volem posar en risc la salut de ningú, per tant la millor decisió malgrat sigui molt dura i trista és la cancel.lació de l'edició d'aquest any. Tornarem l'agost del 2021 del 4 al 8 d'agost. Us esperem a tots i totes!  Properament anirem avançant més informació.

image

JUTGES

Contarem amb la presencia de 5 jutges internacionals d'altissim nivell:

Rolli Schiltz (Luxemburg)

LOrenzo Celic (Italia)

Dominique Prin (França)

Iban Cubvedo (Espanya)

Caroline Guignard (França) Opens Individual i equips.

image

UBICACIÓ

Rialp és un petit poble situat al PIRINEU CATALÀ a 725 metres d'altitut al centre de la comarca del Pallars Sobirà.

42.439978  1.132848

Podreu disfrutar de la natura i d'activitats relacionades amb la muntanya i el riu (rafting, barranquisme, senderisme, excursions).

La competició serà al camp de futbol amb la millor herba natural , 3 pistes, zona d'aparcament d'autocaravanes amb tots els serveis, dutxes, serveis, electricitat.

image

SPONSORS

Contem amb els millors sponsors per la nostra competició.

PURINA PROPLAN   www.purina.es/proplan/

GALICAN   www.galican.com/

ADVANTIX   www.advantix.es

FATUVESPORT   http://www.fatuvesport.com/

CONDROVET HA FORCE   www.bioiberica.com/es/productos/animal-health/joint-health/condrovet-for...

image

VACANCES I COMPETICIÓ PER A TOTA LA FAMILIA

Rialp és el millor lloc per poder competir i fer vacances en familia disfrutant de les activitats que ens ofereix el Pirineu, la comarca i el riu Noguera Pallaresa, es un dels millors rius per practicar esports d'aigues braves com son el ràfting,
l'hidrospeed i el caiac.

Excursions per la muntanya, sortides a cavall, circut de quads i paintball, barrankisme, tirolines i circuits per nens i adults.

La major part de la comarca pertany al Parc Natural de l'Alt Pirineu i del Parc Nacional d'Aiguestortes i Estany de Sant Maurici i sobretot poder gaudir de la natura.

image

Volem agrair a l'Ajuntament de Rialp, que ens cedeixi el camp de futbol i ens ajudi amb la logistica per poder organitzar cada any la competició d'estiu.

Tambe un agraïment molt especial a la Diputació de Lleida i al Patronat de Turisme que ens han estat ajudant.

Entre l'Ajuntament i nosaltres hem fet creixer cada any el nombre de participants de molts països i consolidat una competició d'agility que ha posat Rialp i el Pirineu Català al mapa de les grans competicions d'estiu del sud d'Europa.

Col.laboradors