Noticies

dijous, 28 març, 2013 - 20:45

El diumenge dia 15 de juliol vam celebrar el dinar de final de temporada 2006-2007 amb tot l’equip de competició. El Restaurant del Club de Tennis de les Fonts de Terrassa ens va oferir un bon bany a la piscina, una gran paella i tot tipus de beguda. Van servir per tancar la temporada i agrair l’esforç i treball de tot l’equip de competició que al llarg de molts diumenges han anat fent realitat el treball diari amb el seu gos.  

dijous, 28 març, 2013 - 20:30

El dijous 6 de desembre a les 8 del vespre, TVE 1 el programa España en Directo en va emetre un reportatge d’uns 5 minuts de durada explicant que es i en que consisteix l’agility. Pensem que va quedar molt be i que amb aquestes iniciatives de les televisions els nostre esport serà cada vegada més conegut i més reconegut. Va ser gravat a les nostres instal.lacions de l’estadi d’atletisme Joan Serrahima de Montjuïc. Si no el vau poder veure en directe l’hem trobat i aqui el teniu.

dijous, 28 març, 2013 - 20:00

Durant tota la Setmana Santa, del dilluns 2 al diumenge 8 d’abril hem estat sortint per televisió a Cuatro cada dia de 13 a 14 h. en el torneig UAU d’agility de Setmana Santa. El nostre Club ha estat representat pel Jorge Guzmán i el Pipo, la Núria Fortuny i la Fúria, el Juan Horrillo i el Tyson i el Carles Fortuny i la Oki. Ha sigut molt cansat pero ens ho em passat molt be. A les primeres competicions classificatories el nostre objectiu era passar el tall tots quatre per estar entre els 21 millors gossos standards a la gran final.

dijous, 28 març, 2013 - 20:00

Ha sigut la segona vegada que hem participat en el campionat d'agility de Cuatro, aquesta vegada el 2on torneig de Nadal celebrat a Saragossa. Durant les Festes de Nadal del dissabte 22 fins el 6 de gener de 2008, dia de Reis s'han retransmès 9 programes. El nostre Club ha estat representat per la Núria amb la Fúria i el Carles amb la Oki. Estavem dividits en dos grups A i B, amb 10 gossos standards i 10 mini-midi a cada grup. Passaven a la gran final els 5 millors standars i els 5 mini-midis.